X

Зненацька: Toyota Camry перетворилася на кросовер (фото)

Автомобиль выглядит стильно и вполне соответствует текущим мировым тенденциям

На більшості світових ринків популярність седанів доволі сильно згасла. Тепер вся увага покупців зосереджена навколо кросоверів. На цьому тлі виробники змушені міняти форм-фактор нових моделей, приводячи їх до поточних тенденцій.

Однією з найбільш затребуваних моделей серед седанів є  Toyota Camry. Але ж ця машина може стати ще успішнішою, якщо перетвориться в SUV. Тим паче, що в лінійці виробника досі немає кросовера бізнес-класу. Toyota Land Cruser не враховуємо — це рамні позашляховики для інших завдань.

Свою версію кросовера на базі Тойота Камрі презентували автори Naavtotrasse. Рендери вийшли реалістичними. Передня частина представленого SUV практично повністю повторює седан. Водночас капот став довшим і об’ємнішим. Модель виконана в стилі крос-купе, про що свідчить похила лінія даху.

Читайте також:
У продаж вирушив незвичайний варіант Toyota RAV4 з витратою 2,6 л/100 км

Увиразнюють позашляховий образ великі колісні диски з оригінальним малюнком, розширені крила і збільшений дорожній просвіт. Також варто відзначити масивний спойлер на даху і великий патрубок вихлопної системи. За основу дизайнер взяв Maserati Levante — це дало змогу кросоверу Тойота мати дуже елегантний вигляд.