X

У Львові водій BMW під наркотиками здав на експертизу сік замість сечі (фото)

Нетиповий інцидент стався у понеділок, 18 вересня, у Львові. Водій седана BMW 318i вирішив обдурити поліцію та експертизу, але його спіймали на брехні. Але про все по порядку.

На вулиці Медової Печери інспектори поліції зупинили автомобіль BMW, водій якого порушив ПДР. З перших секунд спілкування з чоловіком правоохоронці зрозуміли, що той перебуває у стані наркотичного сп’яніння. 20-річний порушник не став сперечатися та погодився на експертизу. Але те, що він зробив пізніше, шокувало всіх присутніх.

По дорозі до медустанови, порушник взяв із собою сік. Інспекторам він заявив, що лише так зможе здати аналіз. Ті не стали перешкоджати, але пізніше зрозуміли помилковість свого рішення. Чоловік пройшов у туалет і за кілька хвилин з’явився звідти з аналізом та гордою усмішкою на обличчі.

Патрульні запідозрили аферу, оскільки рідина в банці не була характерного кольору і консистенції. Лікар лише підтвердив їхню підозру. У банці був сік! На що сподівався чоловік – неясно. Мабуть, стан не дозволив йому реально оцінити ситуацію. Від повторного проходження огляду він відмовився, що не дивно.

Крім неадекватного стану, у 20-річного шукача пригод не було й документів. Інспектори щодо нього винесли постанову про керування автомобілем без документів та склали протокол з керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Також у відомстві зазначили, що кілька місяців тому його вже затримували за керування під наркотиками.

Читайте також:
В Украине задержали водителя в «рекордной» степени опьянения