X

Під час російського ракетного удару по Києву згоріли десятки автомобілів (фото)

Київ знову зазнав масованої ракетної атаки. Вранці 21 березня російські окупанти запустили 29 крилатих та 2 балістичні ракети. Ворожі цілі збила українська ППО. Але уламки ракет, які впали у різних районах столиці, завдали чимало проблем.

Пошкодження зафіксовано у Подільському, Шевченківському та Святошинському районах столиці. Крім житлових будинків та інших будівель цивільної інфраструктури, також постраждали близько 12 автомобілів. Вони не просто виявилися побитими уламками, а майже всі вигоріли вщент і відновленню не підлягають.

Фото наслідків ракетного удару по Києву опублікувала Київська ОВА. Судячи з них, автомобілі були припарковані у дворах будинків, куди впали уламки збитих ворожих ракет. Спеціальними службами зараз ведуться роботи з їх вивезення з місця атаки.

Відомо, що внаслідок терористичних дій російських окупантів постраждало десять мирних жителів, шість у Шевченківському районі столиці та чотири – у Святошинському. Двоє постраждалих було госпіталізовано, решті медики надали допомогу на місці.

Читайте також:
У Києві під час ракетної атаки спалахнуло СТО та автомобілі (відео)