X

Водій Mitsubishi прокотився рейками і потрапив за грати (відео)

Мужчину заключили под стражу на 15 месяцев

Надивившись матеріалів про модернізацію автомобілів у поїзди (команда Top Gear перетворювала на поїзд Jaguar XJ-S і Audi A4), власник старого Mitsubishi Pajero вирішив повторити трюк. Він виїхав на залізничні колії і прокотився по них близько 800 м.

Інцидент стався у Великій Британії, неподалік Бірмінгема. 31-річний британець проїхав через ворота на вокзалі Даддестон і вирушив до Астона. Можливо він і дістався б до потрібної точки, але в ситуацію втрутився реальний поїзд. Чоловік був змушений кинути машину і рятуватися втечею, щоб зберегти собі життя. Це призвело до блокування колій і восьмигодинної затримки залізничного транспорту.

Звісно, цей інцидент привернув увагу правоохоронних органів. Вони оперативно почали пошуки порушника порядку. Довго встановлювати особу зловмисника не довелося, оскільки він забув в машині свій телефон. Чоловіка заарештували. Його звинуватили у створенні загрози для життя людей і використанні транспортного засобу без страховки.

Читайте також:
Найшвидший у світі поїзд здатний розганятися до 600 км/год

Незважаючи на те, що О’халлоран не був згоден з висунутими йому звинуваченнями, суд визнав його винним. Чоловікові призначили покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 15 місяців. Також він заплатив штраф у розмірі 217 доларів.