X

”Волгу” ГАЗ-3102 перетворили на іменитий кабріолет

В Одессе выставили на продажу кабриолет на базе автомобиля ГАЗ-3102 1987 года выпуска

Незвичайний кабріолет являє собою репліку Cadillac 1980-х років. У процесі перетворення в культовий американський кабріолет звичайний ГАЗ-3102 позбувся даху і отримав нове лобове скло, трохи нижче за стандартне і нахилене під великим кутом. При цьому капот і фари залишилися стандартними, а кузов – чотиридверним.

Читайте також:
В Украине обнаружена 30-летняя Волга с пробегом 840 км и сюрпризом

Формою решітки радіатора і переднього бампера репліка справді нагадує Cadillac середини 1980-х років. У задній частині схожість не така явна через плавні обводи кришки багажника і чотири круглі ліхтарі по краях. Про спорідненість з американським кабріолетом свідчить тільки фірмовий логотип Cadillac.

У салоні від оригінальної «Волги» залишилася тільки приладова панель. Інтер’єр репліки оздоблено білою шкірою, на передній панелі і дверних картах – вставки з натурального дерева. На місці заднього дивана встановлено два окремих крісла, рульове колесо прикрашене логотипом Cadillac. Такий же логотип видно і на передній панелі. Даху, зокрема  тканинного, у «Волги»-кабріолета немає. Під капотом встановлено 2.8-літровий мотор (віддача агрегата не повідомляється).

За незвичайний автомобіль власник просить 5000 доларів США.