X

Volkswagen ID.4 отримав приріст потужності і став дешевшим (фото)

Електричний кросовер VW ID.4, який користується популярністю серед українських автомобілістів, зазнав планового оновлення.

Одномоторний ID.4 з батареєю на 82 кВтг отримав приріст потужності у 81 к.с. в порівнянні з моделлю 2023 року. Якщо говорити у цифрах, то віддачу збільшили до 286 л.с. (+84 л.с.). Компанія обіцяє, що електрокар буде не тільки потужнішим, а й ефективнішим у плані запасу ходу.

Повідомляється, що приріст потужності отримав не лише одномоторний, а й двомоторний варіант. Віддача після оновлення складає 335 к.с. проти 299 к.с. у попередника. У оснащення цієї версії моделі включать нову мультимедійну систему з 12,9-дюймовим екраном. Його інтерфейс став більш простим та зрозумілим.

VW ID.4 2024 буде доступний в трьох комплектаціях: Standard / Pro, S і S Plus. У новому модельному році комплектація S отримає вентильовані сидіння, а S Plus аудіосистему преміум-класу Harman/Kardon із дев’ятьма динаміками, сабвуфером та 16-канальним підсилювачем. Їздить Standard AWD на нових 20-дюймових легкосплавних алюмінієвих дисках, а S Plus – на 21-дюймових.

Читайте також:
Провісник електричного хот-хетчу: Volkswagen показав стильний концепт ID.GTI

Незважаючи на низку покращень електромобіль стане суттєво дешевше. У Китаї він коштуватиме від 20 000 доларів (раніше вона починалася від 26 тисяч доларів). Європейські ціни поки що не оголошені.