X

Volkswagen оновив електрокросовери ID.4 та ID.5 (фото)

У продаж на ринку Європи надійшли оновлені електричні кросовери ID.4 та ID.5. Зовні вони не змінилися та ідентичні своїм попередникам. А ось запас ходу та потужність отримали приріст.

У комплектацію обох електрокарів увійшла вдосконалена мультимедійна система з екраном 12,9 дюйми. Він встановлений над сенсорними повзунками, які тепер підсвічуються. Нова мультимедія отримала інше меню та стала інтуїтивно зрозумілішою. Вона швидше працює та пропонує більше функцій.

Ще фахівці компанії доопрацювали цифрову панель приладів, проекційний дисплей і голосовий помічник. На кермі змінилося розташування сенсорних кнопок. Як опція пропонується нова аудіосистема преміум-класу Harman Kardon потужністю 480 Вт і 10 динаміками.

Задньопривідні версії моделей з індексом Pro оснастили батареєю на 77 кВтг і новим електромотором. Він видає 282 к.с. потужності та 545 Нм крутного моменту. Приріст становить 80 к.с. та 235 Нм порівняно з попередньою версією. Повнопривідний ID.4 Pro 4Motion отримав збільшення в потужності 20 к.с. Флагмани ID.4 GTX та ID.5 GTX – 335 к.с. (+40 к.с.).

Незалежно від конфігурації всі ID.4 Pro і ID.5 Pro тепер можуть похвалитися збільшеною максимальною швидкістю – 180 км/год (+ 20 км/год). Ще електрокари, але тільки заднє та повнопривідні, отримали батарею на 77 кВтг. Ці зміни позитивно вплинули на показники дальності WLTP. ID.4 Pro тепер може похвалитися запасом ходу у 550 км (+17 км), а аеродинамічніший ID.5 – до 556 км (+11 км). Вартість VW ID.4 та ID.5, не дивлячись на оновлення, не змінилася. Їх пропонують за ціною від 40 тисяч доларів.

Читайте також:
Volkswagen строит в Польше аккумулятор