X

Кросовер Volkswagen Atlas 2020 показали на перших тизерах

Премьера обновленного кроссовера Volkswagen Atlas ожидается в феврале 2020 года в Чикаго, на рынке – спустя три месяца

Volkswagen готується представити рестайлінгову версію семимісного кросовера Atlas з оновленою зовнішністю і розширеним списком базового обладнання. З огляду на опубліковані виробником дизайн-скетчі, кросовер отримає модернізований передній бампер, що гарантуватиме безпеку пішоходів, нову радіаторну решітку і нову світлодіодну оптику у стилі Cross Sport. За попередньою інформацією, за рахунок нового бампера габаритна довжина кросовера зросла до 5113 мм, приблизно на 76 мм. У задній частині обмежилися хромованою декоративною вставкою, що простяглася на всю ширину кузова, від фари до фари, хромованим оздобленням патрубків вихлопної системи і червоною світловою смугою над ними. Також кросоверу дістався новий логотип Volkswagen.

Читайте також:
Кросовер Volkswagen Atlas може стати пікапом

Зображень салону оновленої моделі компанія не надала. За чутками, до стандартного оснащення рестайлінгового Volkswagen Atlas увійде спортивне кермове колесо з усіченим ободом, восьмидюймова мультимедійна система і бездротова зарядка для смартфонів. За доплату доступний адаптивний круїз-контроль з асистентом для заторів і 21-дюймові колісні диски.

Моторна лінійка Atlas не змінилася: 2.0-літрова “турбочетвірка” (238 к.с., 349 Нм) і 3.6-літровий “атмосферник” V6 (280 к. с., 360 Нм). Незалежно від мотора, оновлений кросовер буде повнопривідним.

Читайте також:
Кросовер Volkswagen Atlas R-Line – перші фото