X

Volkswagen підготував круті модифікації для тюнінг-шоу у Лас-Вегасі (фото)

Щорічно у Лас-Вегасі (США) проходить виставка автомобільного тюнінгу та аксесуарів SEMA. Поточний рік також не став винятком. На заході представлять свої унікальні концепти та доопрацьовані моделі більшість світових автовиробників, у тому числі Volkswagen.

Німецький виробник підготував для SEMA два концепти Basecamp, заснованих на Atlas та Taos, три електромобілі ID.4 у різних варіантах виконання, спеціальний Golf GTI з аксесуарами Oettinger, унікальний Jetta GLI Performance, прототип Golf A59, розроблений для WRC, та новий Golf R, який покажуть разом із попередником R32.

Концептуальні кросовери Atlas та Taos від Basecamp адресовані тим, хто любить поїздки бездоріжжям та активний відпочинок. Atlas SEL VR6 3.6L 4Motion доповнили підвіскою з пружинами H&R, амортизаторами Street Performance Adventure Lift та маточиною TRAK+. Їздить автомобіль на 16-дюймових колесах fifteen52 Traverse MX, взутих у шини A/T (245/70R17).

Машину доукомплектували бічним навісом від Thule, експедиційним багажником на даху, повітряним насосом від NSV, надувним матрацом, парою додаткових ліхтарів, гумовими килимками Muddybuddy, тримачем для планшета та вогнегасником.

Що стосується концепції VW Taos SEL 4Motion, вона їздить на 17-дюймових колесах, як і модель на основі Atlas. Він отримав збільшений дорожній просвіт та підвіску із пружинами H&R. На даху концепту є багажник із кріпленнями для велосипедів Marin, а кузов прикрашений лівреєю Basecamp.

Електромобілі на основі VW ID.4 виглядають не менш ефектно. Найяскравішим є варіант з номером «‎211» на борту, який брав участь у ралі Rebelle Rally. Концепція Accessories VW ID.4 наочно демонструє, чим можна доукомплектувати електрокар. Наприклад, багажником Thule Canyon Basket, кріпленням для велосипедів Apex XT 9025XT, вседорожними шинами 245/60R18 та бризковиками. У салоні є спеціальний захисний чохол для заднього сидіння та міцні килимки для підлоги від Monster Mats.

Для виставки підготували VW Golf GTI та R з аксесуарами Oettinger. Цей VW Golf GTI SE з традиційною шестиступінчастою механічною коробкою передач отримав 20-дюймові легкосплавні диски, багажник на даху, захист заднього бампера Bumperillo та особливий аеродинамічний обвіс. У нього занижено дорожній просвіт, встановлені 14,6-дюймові вентильовані диски та 8-поршневі супорти. У салоні додані килимки для підлоги від Monster Mats, а в багажнику надміцні кріплення CarGo.

Також спеціально для SEMA підготували високопродуктивний хетчбек VW Golf R32 2004 року. Авто покажуть разом із його сучасним аналогом Golf R 2022. На стенді компанії буде представлений прототип Rallye Golf 3 A59 1993 року, розроблений Schmidt Motorsport (SMS) та ефектний Jetta GLI Performance.

Читайте також:
Дерев'яні електрокар, ретро пікап, дріфт кар та інше: що везе Nissan на SEMA (фото)