X

Volkswagen розкрив зовнішність нового Amarok

Пикап второго поколения разделит платформу с новым Ford Ranger. Его дебют состоится в 2022 году

Учора Volkswagen показав, який вигляд матиме новий Amarok, щоправда поки що тільки на скетчах. Уже відомо, що новинку розроблять спільно із Ford. Нагадаємо, що з ними минулого року VW уклав контракт про співпрацю. Виробники створили альянс, в рамках якого тепер займатимуться розробкою пікапів і позашляховиків, а також комерційного транспорту.

Читайте також:
Volkswagen готовит электрокар на 300 км за 22 тысячи долларов

Зазначимо, що показаний ескіз лише демонструє загальну стилістику пікапа Amarok. Очікувати того, що серійна версія буде такою ж не варто. Наприклад, на зображенні у новинки відсутні дверні ручки, а величезні диски взуті в позашляхову гуму. Однак вже зараз можна сказати, що друге покоління пікапа буде набагато сміливішим за нинішнє.

Читайте також:
Завод Volkswagen у Словаччині зупинять

Друге покоління Volkswagen Amarok розділить із Ford Ranger основні вузли і агрегати. Варто зазначити, що середньорозмірний пікап за участю Ford розробляють для Європи, Африки, Близького Сходу, Азійсько-Тихоокеанського регіону і Південної Америки. З чуток, обидві моделі дебютують у 2022 році. Їх можливо навіть складатимуть на одному заводі, але поки про це говорити зарано.