X

”Найзліший” кросовер від Volkswagen от-от вийде у виробництво (фото)

«Заряженный» кроссовер заметили на тестах в северной Швеции

Volkswagen Tiguan R виробник тестує щонайменше з 2016 року, але прем’єра кросовера так і не відбулася. Можливих причин затримки дві. Перша криється в нестачі часу, через те, що компанія активно займається зниженням викидів, щоб відповідати новим екологічним нормам. Друга – концерн ухвалив рішення спочатку випустити високопродуктивний кросовер Cupra, а потім вже зайнятися “зарядженим” Tiguan. Хоч би там як, дебют нового Volkswagen Tiguan R чекати залишилося недовго.

Свіжі шпигунські знімки, на перший погляд, можуть здатися абсолютно неінформативними, але деякі деталі дають нам зрозуміти, що це справді машина з лінійки R. Наприклад, чотири патрубки вихлопної системи, що вказують на приналежність автомобіля до “ерків”, і сині гальмівні супорти.

За інформацією Motor1, спочатку Volkswagen випробовував кросовер із п’ятициліндровим двигуном від Audi RS Q3. У серійному варіанті очікується “турбочетвірка”, в пару якій передбачено коробку DSG і повний привід. Імовірно, потужність мотора становитиме 330 “коней”.

Читайте також:
У дизеля есть будущее и этот новый Volkswagen прямое тому подтверждение