X

Volkswagen поверне аналогові кнопки в автомобілі

Все ради клиентов

Volkswagen вже кілька років намагається створити ідеальний салон. За керівницта колишнього генерального директора компанії Герберта Дісса було вирішено перенести більшість елементів керування на інформаційно-розважальний екран. Також сенсорними ємнісними кнопками замінили колишні фізичні кнопки на кермі.

Зі слів нинішнього генерального директора Томаса Шефера, це «завдало великих збитків» бренду. Таке здавалося б модне рішення «розчарувало клієнтів, яких не слід було засмучувати», що змусило Volkswagen подумати про повернення фізичних кнопок у нові моделі.

Першим їх отримає майбутній електричний хетчбек ID.2, який стане законодавцем мод у сфері інтер’єру. Як стверджується, салон концепту створено з урахуванням відгуків клієнтів. Надалі застосовані у ньому рішення можна буде побачити у всіх майбутніх автомобілях Volkswagen.

Читайте також:
Електричний седан Volkswagen ID. 7 VIZZION вже надійшов у продаж

Зокрема, під центральним сенсорним екраном дизайнери розташували низку фізичних кнопок із підсвічуванням. На них винесено управління функціями, що часто використовуються: підігрів, вентиляція та кондиціювання повітря. Також ID.2 отримає аналогову ручку регулювання гучності та велику центральну ручку у стилістиці BMW iDrive для керування додатковими функціями автомобіля. Наявність на кнопках та ручках металевих накладок дозволить легко знаходити їх, не відриваючи очей від дороги.