X

Volvo XC60 перейшов на “темний бік” (фото)

Volvo представила спецверсію кросовера XC60 із приставкою Black Edition у назві. Вона буде доступна лише для комплектацій модели Ultimate.

Від стандартного варіанту такий кросовер відрізняється особливою «затемненою» обробкою. Кузов авто пофарбований у відтінок Onyx Black, який доповнюють чорна решітка радіатора і темні 21-дюмові колісні диски. Ще встановлені чорні шильдики та затемнена оптика. Хромовані елементи замінили на темні глянцеві.

Оздоблення салону також виконане у чорному кольорі. Виробник використав шкірозамінник, текстиль та натуральну шкіру Nappa. Серед інших особливостей – алюмінієве оздоблення та стильна кришталева ручка перемикання передач від Orrefors.

Читайте також:
Volvo XC90 посів місце у топовій десятці в рейтингу преміальних SUV 2023 року від Autocar

Під капотом новинки встановлений 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужність 250 к.с. і 349 Нм крутного моменту. Він дозволяє кросоверу розганятися з місця до сотні за 6,5 секунди. Також доступна версія з гібридним агрегатом на 461 к.с. та 708 Нм, яка може проїжджати в електричному режимі до 56 км. Вартість такої версії починається від 69 тисяч доларів.