X

Ось для чого насправді потрібне заднє антикрило

Владелец использовал спойлер своего спортивное купе Vaydor G35 для перевозки рождественской елки

На соціальному сайті новин Reddit з’явилося зображення спорткара Vaydor G35 з прив’язаною до антикрила різдвяною ялинкою. Фото опублікував один із американських користувачів, якого, ймовірно, здивував такий оригінальний погляд власника на призначення спортивного купе Vaydor G35, складеного на базі Infiniti G35.

Читайте також:
Найбільший Мерседес для перевезення велосипедів

Дрібносерійним виробництвом таких автомобілів займається тюнінг-ательє Vaydor Exotics із Флориди. І йдеться не просто про встановлення аеродинамічного обвісу. Тюнери розбирають Infiniti G35 до шасі, а потім встановлюють зроблені на замовлення елементи кузова, зокрема і виготовлені на індивідуальне замовлення власника. За бажанням замовника повністю перероблять і салон «дводверки». Нова екзотична зовнішність обходиться власникам приблизно в 40 тисяч доларів США. За бажання комплект можна встановити самостійно. У цьому разі Infiniti G35 подорожчає лише на 11 тисяч.

У рух Vaydor G35 приводить доопрацьований 3.5-літровий мотор V6, форсований з 280 до 400 к.с. З таким агрегатом купе прискорюється з місця до 100 км/год за 3.5 секунди.

Читайте також:
Infiniti G35 отзывают в США

Як і всі суперкари, Vaydor G35 не пристосований для перевезення вантажів, хоча, як бачите, бувають і винятки. Судячи з фото, антикрило «дводверки» цілком підходить для цього, варто тільки попередньо обмотати його ковдрою або шматком тканини, щоб не пошкодити лакофарбове покриття.