X

Воротар “Манчестер Юнайтед” розбив дорогущий спорткар

По дороге на тренировку Серхио Ромеро разбил суперкар Lamborghini Gallardo стоимостью около 200 тысяч евро, сам футболист не пострадал

ДТП за участю воротаря футбольного клубу «Манчестер Юнайтед» Серхіо Ромеро і його Lamborghini Gallardo вартістю 170 тис.фунтів стерлінгів сталася на трасі A6144 неподалік тренувальної бази «Манчестера» в селі Каррінгтон у Великому Манчестері.

Автомобіль аргентинського футболіста вилетів з траси і застряг під дорожньою огорожею. Судячи з фото, суперкар серйозно постраждав, при цьому сам Ромеро залишився цілим і незабаром піде на тренування. Як повідомляється, футболіст не впорався з керуванням.

Прем’єра Lamborghini Gallardo відбулася в березні 2003 року на автосалоні в Женеві. Назва автомобіля походить від іспанської породи бойових биків, яку вивів скотар Франсіско Гайярдо в XVIII столітті. Суперкар комплектувався 5.0- і 5.2-літровими “атмосферниками” V10 потужністю від 500 к.с. до 570 к. с. мотори працювали у зв’язці з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з шестидіапазонним «роботом» E-Gear.

Читайте також:
Дорогі кросовери Lamborghini розкуповують як гарячі пиріжки

За десять років, з 2003 до 2013 року, було складено 14022 автомобілі, що зробило Gallardo наймасовішою моделлю марки. Останній екземпляр — родстер Gallardo в модифікації LP570-4 Spyder Performante зійшов з конвеєра 23 листопада 2013 року. Наступником моделі став Lamborghini Huracan, що  дебютував там же, в Женеві, в 2014 році.