X

Лише 7450 доларів: такий Nissan GT-R може дозволити собі кожен

Реплики культовой модели создают тюнеры из Таиланда

Тюнінг-ательє Thai Body Car з Таїланду прославилася завдяки створенню реплік культового Nissan Skyline GTR R34. Автомобіль в їхньому виконанні може дозволити собі кожен. Він набагато дешевше оригінальної моделі і коштує лише 7450 доларів.

Основою для майбутнього Nissan GT-R слугує старенький Rover 200 Coupe. Його вибрали через схожу форму бічного скління і однакового розміру колісної бази. Все це дає змогу з легкістю перетворити донорську модель і підігнати її під Skyline десятої генерації. Водночас майстри комплектують репліку оригінальними бамперами, крилами і антикрилом. Фари і ліхтарі теж “позичають” у японського спорткара.

Водночас тюнери з Thai Body Car не зупиняються тільки на зовнішніх доопрацюваннях. Вони роблять репліку схожою на купе і в частині внутрішнього оснащення. Наприклад, встановлюють оригінальну панель приладів, центральну консоль і шильдик на кермовому колесі.

Єдина відмінність — силова установка. Вона значно поступається агрегату спорткара за характеристиками. У рух репліку приводить 1,6-літровий чотирициліндровий мотор, що видає 111 к. с. Для порівняння у топової версії Skyline GT-R R34 Z-Tune 2,8-літровий двигун потужністю 500 к. с.

На створення однієї репліки у майстрів йде приблизно два місяці. Кожну свою роботу вони оцінюють індивідуально, а її вартість безпосередньо залежить від кількості оригінальних компонентів. У середньому за такий автомобіль просять від 7450 до 12500 доларів.

Читайте також:
Задньопривідний спорткар Nissan Fairlady Z дістався до Японії