X

ЗСУ передали пів сотні конфіскованих автомобілів

На майданчиках ДП “СЕТАМ”, розташованих по всіх території України, накопичилося досить багато конфіскованих транспортних засобів. Міністерство юстиції України за сприяння народних депутатів Кабінету Міністрів ухвалили рішення про передачу їх на потреби ЗСУ.

Вже здійснили три передачі машин. Перша відбулася 27 лютого. Тоді українській армії віддали 18 автомобілів. Друга – 28 лютого, а третя – 1 березня. За останні дві доби загалом відвантажили 33 транспортні засоби. Вони не нові, але на ходу. Також на потреби армії передали машини, які можна використовувати для барикад і як донори для інших машин.

Также ГП «СЕТАМ» передало военным из своих запасников оптические прицелы, мобильные телефоны, роутеры и другое имущество. В организации отметили, что все, кому нужен транспорт или другое имущество, могут обратиться в контактный центр.

Також ДП “СЕТАМ” передало військовим зі своїх запасників оптичні приціли, мобільні телефони, роутери та інше майно. В організації зазначили, що всі, кому потрібен транспорт або інше майно, можуть звернутися в контактний центр.

Читайте також:
"Укроборонпром" відзвітував про передану для армії бронетехніку та автомобілі