X

VW Beetle з тюнінгом у стилі трансформерів продають за $4500 (фото)

В американському Чеширі (штат Коннектикут) виставили на продаж Volkswagen Beetle 2000 року випуску у доволі нестандартному тюнінгу. Автомобіль виконаний у стилі трансформерів і отримав відповідний шильдик.

Футуристичний Beetle забарвлений у яскраво-жовтий колір і виглядає практично не впізнавано. У нього роздутий кузов з нестандартним обважуванням, вертикальні фари та L-подібні задні ліхтарі, тонкі дзеркала заднього виду та логотип Transformers на мініатюрній решітці радіатора.

На кормі є величезна ніша, що нагадує дифузор, в якій видно єдину вихлопну трубу системи Akrapovic. Їздить Beetle на 18-дюймових легкосплавних дисках Ambit, пофарбованих у чорний колір, взутих у шини 275/35R18. За словами власника, кастомний боді-кит кріпиться болтами, тому його без особливих зусиль можна зняти.

Салон сіті-кара також модернізували. Переробка ще не завершена, але вже видно, що з’явилося нове кермо. Також власник обіцяє встановити сучасну аудіосистему та кондиціонер. Міняти на нові стандартні сидіння та кремезну комбінацію приладів він не планує.

Читайте також:
Volkswagen Beetle перетворили на дуже дивний «будинок на колесах»

VW Beetle оснащений 1,8-літровим бітурбованим двигуном потужністю 178 к.с. і 235 Нм крутного моменту. За свою історію сильно модифікований автомобіль проїхав 209 000 км. Наразі його виставили на продаж за 4500 доларів.