X

VW показав віртуальний стенд Женевського автосалону

Volkswagen решил хоть как то, но все-таки принять участие в Женевском автошоу и нашел решение – виртуальный тур

Зважаючи на ситуацію, що склалася, пандемію та світову кризу, яка так само зачепила автомобільну промисловість, VW вирішив піти своїм шляхом. Незважаючи на зупинення виробництва, скасування або відстрочку запуску нових автомобілів, виробник вирішив показати свої автомобілі онлайн.

Volkswagen активно готувався до автосалону в Женеві, і планував показати там всі свої останні досягнення і розповісти про майбутнє бренду. Оскільки цього не сталося, компанія виставить на загальний огляд свій стенд у Женеві. Для цього виробник створив тривимірний тур. Він повністю інтерактивний і створює відчуття зануреності. Гості віртуального туру практично не відчують різниці. А реалістичності додасть звуковий супровід і яскраві вогні.

Читайте також:
Глава Volkswagen випадково розкрив зовнішність нового Tiguan

Нагадаємо, що Женевський автосалон – не єдиний, хто постраждав від пандемії коронавірусу. Паризький салон був частково скасований, а автосалони в Нью-Йорку і Пекіні перенесені на пізніші дати. Стосовно автосалону в Детройті, то його повністю скасували. Місце його проведення віддали під польовий шпиталь.