X

Які автомобільні новинки з’являться в Українi 2024 року (оновлено)

Наступив 2024 рік, який обіцяє бути ще одним непростим роком боротьби для всіх українців. Проте, навіть у такі часи наші стійкі співвітчизники продовжують дивитись з оптимізмом у майбутнє. Це проявляється в тому, що українці роблять дорогі покупки, в тому числі і автомобілів. Минулого року автомобільний ринок істотно виріс, в порівнянні з 2022 роком. Це стимулює автомобільних імпортерів розвивати бренди, які вони представляють та привозити новинки. 

SEAT 

Офіційний імпортер SEAT в Україні повідомляє, що кросовери Arona та Atecа, як і гетчбеки Leon та Ibiza і далі вироблятимуться та будуть присутні на українському ринку. 2024 року очікується оновлення гетчбека Leon та універсала Leon SP. Крім того, зазначають в “Порше Україна”, у майбутньому готується також оновлення компактного гетчбека Ibiza та кросовера Arona.

Водночас SUV Tarraco, найбільший кросовер модельного ряду SEAT в Україні, 2024 року завершить свій виробничий цикл. Тим не менш, ця модель з двигуном 2.0 TDI і повним приводом здобула особливу прихильність українців. Саме тому імпортер запланував поставку додаткової партію цих автомобілів. Перші з них вже прибули на склад в Україні. Загалом виробник планує розвивати бренд SEAT. Для нього теж прийде час електрифікації і змін, які відповідатимуть потребам ринку і вимогам споживачів. 

MAZDA

Компанія Mazda минулого року почала оновлення свого модельного ряду. Деякі моделі, наприклад, CX60 та CX90 вийшли наприкінці 2023 року, а інші з’являться у продажу протягом цього року. Серед них компактний кросовер СХ-30.

Зовні автомобіль не змінився, чого не скажеш про його оснащення. Оновлений СХ-30 2024 відносно 2023 року отримав більш широкі стартові комплектації Style + та Executive +. Акцент зроблено на безпеку. Тож пакет i-Activesense буде доступний вже зі старту. Серед функцій автомобілісти знайдуть: адаптивний круїз-контроль, FSС, SBS та DSA, систему контролю втоми водія, контроль смуги руху, “сліпих” зон та розпізнання дорожніх знаків. Ще оновлений СХ-30 доступний у комплектації SPORT BLACK.

Також в оснащення кросовера входить мультимедійна система с 10,25-дюймовим екраном та підтримкою бездротових Apple CarPlay й Android Auto, навігація та слот для бездротової зарядки смартфонів. До гами кольорів кузова додано новий відтінок – Ceramic.

Новина доповнюється…