X

Яскравий Lamborghini Aventador SVJ Roadster згорів на трасі

На швидкісній автомагістралі Лонг-Айленд (Нью-Йорк, США) сталася ДТП за участю ексклюзивного рожевого родстера Lamborghini Aventador SVJ. Машину повністю знищено.

Повідомляється, що під час зміни смуги руху родстер підрізав чорний Lamborghini Huracan (поліція поки що цей факт не підтвердила, ведеться розслідування). Водій автомобіля не впорався з керуванням та врізався у бетонну огорожу. Внаслідок удару машина спалахнула. За кермом суперкара під час аварії був його власник – адвокат із шлюборозлучних процесів та відомий колекціонер Браян Саламоне.

На щастя, очевидці аварії швидко дістали потерпілого з суперкару і викликали на місце аварії медиків і рятувальників. Браяна Саламоне доправили до місцевої лікарні гелікоптером. На щастя, травми не серйозні.

Незважаючи на те, що пожежні прибули максимально оперативними, купірувати полум’я швидко не вдалося. Рожевий Aventador SVJ згорів повністю і відновленню не підлягає. Звичайно власник унікального суперкара отримає компенсацію від страхової, але придбати такий новий йому не вдасться. Адже його випустили в єдиному екземплярі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Miguel Ibatici (@ibatici_)

Зазначимо, що цей екземпляр Lamborghini Aventador SVJ є одним із найвідоміших. Він відвідав безліч виставок та з’їздів власників суперкарів. Також родстер знявся у музичному кліпі Нікі Мінаж. Незважаючи на те, що у колекції Брайана Саламоне є ще й інші моделі Lamborghini, але саме на цій його бачили найчастіше.

Читайте також:
Так виглядають «утоплені» McLaren 570S, Porsche 911, Lamborghini Aventador та Huracan (фото)