X

YASNO оновив мобільний додаток для електромобілістів

Більше 10 тисяч електромобілів власники заряджають на станціях YASNO E-mobility. Відтепер поповнити запас акумулятора в мережі буде ще зручніше завдяки оновленню програмного забезпечення, зокрема, мобільного додатка. Як зареєструватися і користуватися? YASNO підготував інструкцію для клієнтів.

В оновленому додатку можна переглядати мапу станцій, шукати їх за допомогою фільтрів та створювати перелік «обраних» для швидкого доступу, отримувати push-повідомлення, відстежувати процес заряджання у реальному часі й аналізувати його історію, зберігати платіжну картку для подальшого поповнення рахунку в 1 клік та ін.

Для початку заряджання новим клієнтам слід:

  • перейти до мобільного додатку в Google Play, App Store або відсканувавши QR-код, розміщений в інструкції на станції;
  • зареєструватись у додатку, ввівши особисті дані;
  • додати платіжну картку (Visa, MasterCard) та поповнити рахунок;
  • підключити електромобіль до потрібного роз’єму;
  • обрати на мапі зарядну станцію і відповідний роз’єм та натиснути кнопку «Почати зарядку».

Вже зареєстрованим клієнтам потрібно завантажити оновлений додаток, скористатися функцією нагадування пароля та ввести e-mail, який вказувався раніше. Після цього на електронну адресу надійде інструкція з подальшими діями.

«Попередній мобільний додаток для заряджання в мережі YASNO відтепер недоступний, тож закликаємо всіх завантажити оновлений додаток та заряджатися з більшим комфортом. Також найближчим часом плануємо додати в нього вигідні пропозиції для постійних клієнтів», – розповів директор з розвитку YASNO Олександр Онищенко.

Відзначимо, що всі невикористані кіловат-години з рахунків клієнтів у попередньому додатку конвертовані за курсом 1 кВт = 9 грн і перенесені в новий мобільний додаток. У подальшому баланс буде відображатися в гривнях, а не кіловат-годинах, як раніше.

Нагадаємо, мережа YASNO E-mobility налічує 33 швидкі зарядні станції потужністю 50 кВт і 15 станцій потужністю 22 кВт у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Житомирі, Вінниці та на ключових автомагістралях. Також в YASNO можна придбати обладнання для заряджання електрокара для домашнього або корпоративного використання.