X

Юний поціновувач BMW загнав машину в пісок, замкнув з ключами всередині і залишив АКПП на реверсі

Даже если у вас полноприводный автомобиль, не стоит проверять его возможности на безлюдном пляже

З настанням літнього періоду охочих помилуватися прекрасними видами на березі моря або річки стає більше. Однак якщо ви вирушили на відпочинок на автомобілі, не варто забувати про підступність піщаного узбережжя. Адже якщо під’їхати занадто близько до води, ви практично гарантовано застрягнете в піску. Звільнити машину в такій ситуації буде важко.

Як не варто поводитися зі своєю машиною на узбережжі, продемонстрував власник чорної BMW 3-series. Молодий чоловік зупинився на своєму повнопривідному седані буквально за декілька кроків від води. Коли ж він зібрався їхати і увімкнув задню передачу на АКПП, автомобіль буквально загруз колесами в піску. Вирішивши оцінити ситуацію, хлопець вийшов з машини і зачинив за собою двері. На жаль, потрапити назад йому вже не вдалося — ключі, звісно, залишилися всередині.

Незважаючи на відсутність водія, БМВ продовжила робити спроби вибратися, тим самим ще глибше занурюючись в пісок усіма колесами. Молодий чоловік, у якого навіть не виявилося з собою телефона (мабуть, машина “відібрала” і його), за допомогою смарт-годинника почав шукати варіанти порятунку. Чим закінчилася історія, на жаль, невідомо. Сподіваємося, підмога приспіла швидше, ніж в машині згоріла муфта.

Читайте також:
Как правильно преодолевать песок