X

За неіснуючий Lamborghini просять 4 мільйони євро

Речь о эксклюзивном Lamborghini Sian FKP 37, тираж которого распродали еще до официальной премьеры

Загалом планували випустити 63 автомобілі. Точний цінник і дату прем’єри ніколи не називали. Новинка примітна тим, що це перший серійний гібрид Lamborghini і за сумісництвом найпотужніший в історії. Клієнти, яким пощастило володіти ним, виклали за новинку понад 2 мільйони євро.

Один із таких суперкарів з’явився на сайті Mobile.de. Його пропонує купити тюнінг-ательє Mansory. Німецькі тюнери прославилися екстравагантним підходом до переробки авто. За фактом, ательє пропонує купити не сам автомобіль, а радше місце в черзі. Lamborghini Sian FKP 37 ще навіть не відвантажили з заводу в Сант-Агата-Балоньєзе, який зараз простоює. Незважаючи на це, ательє планує на цьому добре заробити. За Mansory просять 3.17 мільйона євро без урахування податків і зборів. Якщо додати і їх, то новинка обійдеться в 3.77 млн євро. Автомобіль обіцяють доставити власнику в червні.

Lamborghini Sian FKP 37 укомплектований силовою установкою потужністю 819 к.с. що складається з 6.5-літрового 785-сильного V12 і 34-сильного електромотора і 7-ступінчастої автоматичної коробки передач. Гібрид розганяється до “сотні” за 2.8 секунди. Максимальна швидкість становить 350 км/год.

Читайте також:
Mansory Cabrera: эксклюзивный спорткар на базе Lamborghini Aventador SVJ

Зазначимо, що Sian далеко не найдорожча модель на базі Aventador. За родстери veneno просили понад 4 мільйона євро. Їх було створено лише 9.