X

Занедбаний Buick помили вперше за 15 років (відео)

Спеціалістам дітейлінг-студії WD Detailing вдалося відмити досить рідкісний дводверний гранд-турер Buick Reatta, який потрапив на мийку вперше за останні 15 років.

Довгі роки автомобіль стояв кинутий на околиці лісу без уваги та належного догляду. Він не тільки вкрився пилом та брудом, а буквально зріднився з природою. У його підкапотному просторі, салоні та багажнику зібралася величезна кількість сухого листя, дрібних гілок та іншого сміття. Також залишили сліди своєї життєдіяльності дрібні гризуни, а павуки звили кілометри павутиння.

Майстри проробили колосальну роботу, перш ніж машина набула колишнього вигляду. Вони очистили її від багаторічного сміття та пилу, потім відновили лакофарбове покриття, очистили ходову та колеса. Глибокий дітейлінг допоміг повернути Reatta колишній вигляд. Хоча реставрація йому все ж таки буде потрібна, оскільки разом із брудом у деяких місцях знялася і фарба.

Buick Reatta випускався в період з 1988 по 1991 рік. За цей час було зібрано всього 21 751 екземпляр. Тому в наші дні знайти таку машину рідкість, а в хорошому стані – і взгалі великий успіх.

Читайте також:
Старий BMW помили вперше за 20 років (відео)

Ця модель примітна тим, що в її оснащення входив комп’ютерний інтерфейс із сенсорним екраном, що велика рідкість на той час. Також вона комплектувалася системою ABS, подушкою безпеки водія та підстаканником, вбудованим у передній підлокітник. Під капотом автомобіля встановлений 3,8-літровий безнаддувний двигун V6, пов’язаний із 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач.