X

Заінтригували: на тестах помічені невідомі позашляховики та седан

Автомобільна галузь розвивається стрімко. Щодня на дороги виїжджають нові моделі. Тестові прототипи компанії покривають щільним камуфляжем і трапляються випадки, коли навіть досвідченим шпигунам не вдається ідентифікувати модель. Так сталося і цього разу.

У штаті Колорадо, США фотошпигуни зробили знімки одразу трьох новинок. Як повідомляє видання CarScoops, після довгого вивчення експерти висунули припущення, що на тести виїхали Chevrolet Traverse і GMC Acadia наступного покоління. Причому позашляховик від GMC не у базовій комплектації, а у варіанті AT4X чи АТ4. Про це свідчать двокольорові колісні диски, взуті у шини Goodyear Wrangler.

Додаткові деталі складно розібрати, але можна з упевненістю сказати, що габарити Acadia більші, ніж у актуальної версії. Це означає, що місця в салоні авто побільшає. А ось у Traverse все ж таки вдалося роздивитися деякі особливості. Кросоверу дістанеться масивна решітка радіатора з сітчастими вставками, тонкі фари та широкий нижній повітрозабірник.

Читайте також:
Новий електричний Hyundai Kona вийшов на дорожні випробування

Стосовно седана, то це, ймовірно, новинка від Buick для китайського ринку. Про це свідчать деякі елементи нової мови дизайну марки. Серед них — стрілоподібні фари і низько встановлена решітка радіатора з горизонтальними ламелями. Але засмучуватися через мізерну кількість  інформації не варто. Це лише перший погляд на новинки. І ми впевнені, що вже скоро всюдисущі фотошпигуни потішать нас новими знімками, а інсайдери поділяться новими даними.