X

Закон не пройшов: в Атланті поліція заарештувала 44 учасників вуличних перегонів

Полиция Атланты задержала в разных частях города сразу 44 нелегальных уличных гонщика. Также полицейские конфисковали 29 транспортных средств

Минулого вікенду поліція Атланти провела масштабний арешт вуличних гонщиків. Затримання проводилися в місцях, які вважаються гарячими точками незаконних перегонів. Така операція стала реакцією на серію нелегальних перегонів, що проходили в місті в останні місяці.

Читайте також:
В Испании полиция нашла коллекцию краденных спорткаров со всей Европы

Вуличні перегони стали особливою проблемою на автомагістралях між штатами і Спрінг-стріт у центрі міста. Саме тому поліцейське управління Атланти спільно з патрулем штату Джорджія, управлінням шерифа округу Клейтон, управлінням шерифа округу Фултон і відділом виправних закладів міста Атланти і влаштували рейд.

У результаті рейду копам вдалося затримати 44 людини, вилучити 29 автомобілів і виписати 114 штрафів. Більшість із них — за перевищення швидкості та небезпечне водіння. Також поліцейські вилучили чотири одиниці вогнепальної зброї, зокрема напівавтоматичну гвинтівку.

Читайте також:
Уличные гонки могут разрешить на законодательном уровне: необычное решение от властей Атланты

Нагадаємо, що під час пандемії владі Атланти додалося дуже багато проблем, пов’язаних із вуличними гонщиками. Одним зі способів вирішення цієї проблеми стало виділення окремих зон для стрітрейсерів. Щоправда, цей закон ще не ухвалили. Тож поки що поліції доводиться боротися з великою кількістю гонщиків своїми методами.