X

Заряджений Ford Puma ST тестують перед прем’єрою

Прототип новинки удалось запечатлеть во время тестов на Нюрбургринге

Рекламну кампанію “зарядженого” Ford Puma ST американська марка запустила на початку цього місяця. Паралельно компанія завершує випробування моделі на Нюрбургрингу, де і був помічений прототип майбутнього дебютанта. На новій серії шпигунських фото Puma ST повністю позбавлений камуфляжу. Хоча завдяки все тим же фотошпигунам зовнішність “зарядженої” новинки вже давно не таємниця. Знімки кросовера без камуфляжу з’явилися ще в лютому.

На фото з Нюрбургрингу Puma здається повністю готовою до виробництва. У серійного кросовера повністю нова передня панель із агресивнішим дизайном, розширені колісні арки, ексклюзивні колісні диски, великий спойлер на даху і перероблений задній бампер.

Читайте також:
В Ford тестируют новую краску с помощью птичьего помета и пыльцы

За попередньою інформацією, новий Ford Puma ST оснастять 1.5-літровим трициліндровим турбодвигуном від Fiesta ST, шестиступінчастою механічною коробкою передач і переднім приводом. На хот-хетчі такий агрегат розвиває 198 к.с. і 290 Нм крутильного моменту. З таким мотором кросовер зможе прискорюватися з місця до 96 км/год за шість секунд.

На ринку Ford Puma ST очікується до кінця цього року. Прем’єра нового “зарядженого” кросовера, ймовірно, відбудеться вже найближчим часом.

Читайте також:
Ford вирішив відродити забутий позашляховик Excursion