X

Завівся і поїхав після 15 років простою: в Україні знайдено Toyota Camry у відмінному стані

Український блогер Roma Urraco поділився інформацією про чергову знахідку – седану Toyota Camry 2005 року випуску у версії XV30.

На одометрі автомобіля зафіксований пробіг у 45 956 км і він заслуговує називатися «капсула часу», оскільки з 2008 року не виїжджав на дороги і знаходиться у відмінному стані. І це при тому, що зберігали його у звичайному підземному паркінгу. На кузові Camry немає ні натяку на іржу, хоч він і був покритий товстим шаром пилу та бруду.

Салон оздоблений шкірою також знаходиться у відмінному стані. У його оснащення входить клімат-контроль, CD-плеєр та сидіння з електроприводом. Питання було тільки до роботи двигуна, але і тут японська якість заявила про себе.

Справа в тому, що власник боявся заводити мотор, тому що седан занадто довго перебував без руху. Але блогер підключив до акумулятора пускозарядний пристрій і легко завів двигун. Після цього він навіть проїхався вулицями. 3,0-літровий двигун V6 потужністю 210 к.с. працює стабільно та без нарікань. Також не викликало жодних проблем кермове управління та парктронік.

Читайте також:
Справжня капсула часу: знайдено 31-річну Honda Civic EG без пробігу