X

Заявка на преміум: Hyundai Santa Fe 2024 отримає салон від Grandeur

Hyundai готується вивести на ринок нове покоління кросовера Santa Fe, яке стане п’ятим в історії моделі. Презентувати новинку мають намір у першій половині 2023 року, а поки що компанія активно тестує її прототипи.

Тестові мули неодноразово потрапляли у поле зору фотошпигунів, але їм уперше вдалося зазирнути до їхнього салону. Кабіна має дуже ефектний вигляд. Її кардинально переробили, виконавши в дусі нового Land Rover Discovery та преміум-седану Grandeur.

Зокрема, кросовер отримав нове рульове колесо, величезний вигнутий екран, який поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему, і сенсорний блок клімат-контролю. Також можна відзначити наявність сканера відбитка пальця та проекційний дисплей.

Читайте також:
Hyundai вивів на тести одразу дві нові моделі (фото)

У кросовера оригінальний дизайн центрального тунелю, вузькі вентиляційні отвори та кутасті дверні карти. Оздоблення виконане білою перфорованою шкірою. Ймовірно, шпигунам попалася топова версія моделі, але будуть і простіші варіанти. Модернізацією салону справа не закінчиться. Очікується, що екстер’єр також серйозно перероблять, зробивши брутальніше. До того ж, за даними інсайдерів, кросовер трохи збільшиться у розмірах.