X

Дзеркало-відеореєстратор: з якими завданнями впорається пристрій

Популярна альтернатива базовому салонному дзеркалу заднього виду —‌ дзеркало-відеореєстратор із інтегрованою камерою. Пристрій автоматично вмикається і записує відео після запалювання автомобіля. Записи зберігаються на встановленій карті пам’яті.

Для чого потрібен дзеркальний реєстратор
Головні завдання пристою:

  • Унеможливлення виникнення сліпої зони, завдяки контролю ситуації позаду транспортного засобу. Контроль здійснюється за рахунок вбудованої камери.
  • Отримання чіткого зображення при слабкому освітленні. Це нова розробка, тому пристрої оснащують найсучаснішими камерами з підвищеною світлочутливістю.
  • Отримання повноцінного огляду відбувається ззаду на вантажних автомобілях, пікапах і фургонах, де немає можливості використовувати салонне дзеркало заднього виду.
  • Безпечне паркування. Зображення з камери допоможе побачити будь-який небезпечний об’єкт у зоні паркування і точно визначити відстань до перешкоди

Купити дзеркало-відеореєстратор можна з розширеним функціоналом. Наприклад, з можливістю запису відео під час стоянки. Такі моделі забезпечують додаткові охоронні функції.

Найсучасніші моделі також оснащують GPS-навігатором, який працює з операційними системами iOS і Android. Це перетворює дзеркало заднього виду одразу на два корисних на борту автомобіля гаджета — реєстратор і навігатор.

Крім побудови маршруту GPS-модуль дає змогу стежити за локацією транспортного засобу в реальному часі, робити видалені фотографії та навіть розмовляти з тими, хто сидить у салоні через встановлений мікрофон і динамік.