X

Женевський автосалон змінить ім’я та місце проведення

Автошоу «переедет» в Катар, получит новый формат и имя - Qatar Geneva International Motor Show

Кілька днів тому стало відомо про партнерство організаторів Женевського автосалону та управління з туризму Катару. Результатом їхніх домовленостей став “переїзд” відомого автошоу на Близький Схід і його проведення в новому форматі. Воно називатиметься Qatar Geneva International Motor Show і вперше відбудеться в Досі восени 2022 або 2023 року.

Для Близького Сходу це унікальний і абсолютно новий формат заходу, який до того ж має статус міжнародного. Він дасть змогу Катару вийти на новий рівень оскільки приверне увагу не тільки відвідувачів з усього світу, але ще й автовиробників.

Що саме підготували організатори Женевського моторшоу, стане відомо взимку 2022 року. Тоді ж з’являться перші подробиці про концепцію Qatar Geneva International Motor Show. Надалі його планують проводити кожні два роки.

Читайте також:
Разбитый Гелендваген и отличная Ferrari: на видео показали свалку в Дубае

Проведення автошоу зіграє на руку Катару, оскільки повністю вкладається в стратегію розвитку Qatar National Vision 2030. Її мета — позиціонування країни як світової туристичної Мекки, а реалізація передбачає будівництво нових готелів, оновлення та розвиток туристичної інфраструктури та проведення різних заходів світового рівня. Міжнародний автосалон такого рівня якнайкраще вписується в цю стратегію.