X

Жінка пройшла понад 1000 уроків з водіння, але так і не отримала права

Выезжая на дорогу, женщина теряет сознание

Водіння автомобіля — справа нелегка. Адже за кермом потрібна уважність, максимальна концентрація і швидка реакція. Звісно, все це приходить з досвідом, а от новачкам доводиться неабияк попітніти, щоб розвинути ці якості. Однак далеко не всі можуть впоратися з хвилюванням і страхом.

Яскравим тому прикладом стала жителька Великої Британії Ізабель Стедман. Жінка протягом 30 років намагається скласти іспит і отримати водійське посвідчення. Для цього вона пройшла понад тисячу уроків у різних інструкторів, витративши на них десятки тисяч фунтів стерлінгів. На жаль, через дивну фобію, їй ще жодного разу не вдалося завершити навчання.

Стедман прекрасно знає весь процес, але не може впоратися зі страхом, який вона відчуває, сідаючи за кермо автомобіля. Виїжджаючи на дорогу, це відчуття у неї посилюється і призводить до втрати свідомості. Інструкторам неодноразово доводилося перехоплювати керування на себе, щоб запобігти аварійній ситуації, повідомляє видання The Sun.

Читайте також:
Патрульный разгромил Mercedes начальника полиции (видео)

Жінка всіляко намагалася перемогти фобію. Вона зверталася і до медиків, і до гіпнотизерів. Але ні тим, ні іншим не вдалося вилікувати Стедман. Причому такому страху нічого не передувало. Британка жодного разу не потрапляла в аварію і навіть не ставала очевидцем великої ДТП з постраждалими.