X

Жінка в BMW розлютилася на чоловіка і розбила Ferrari, Porsche і Mercedes

ДТП оценили в 617 тысяч долларов

Гучна ДТП сталася в Шанхаї. Жінка, яка перебувала за кермом BMW 3 серії, спеціально розбила кілька дорогих автомобілів. Від її рук постраждали Porsche 918, Ferrari GTC4Lusso і ще кілька машин.

Причиною дій стала сварка з чоловіком, який в той момент також перебував у БМВ. Мабуть, пара щось не поділила і, щоб насолити чоловіку, жінка спрямувала сімейний автомобіль просто в припарковані машини. Першим постраждав Ferrari, який притиснув гіперкар Porsche 918, а той у свою чергу зачепив Mercedes E 300 L. За попередніми підрахунками, сімейна сварка обійдеться подружжю в 617 тисяч доларів.

Обставини події достовірно невідомі. Відзначається, що удар, який припав на італійський суперкар, був настільки сильним, що автомобіль «відлетів» на два метри, а в самому БМВ спрацювала подушка безпеки.

З усіх перерахованих автомобілів-учасників ДТП найдорожчим буде ремонт Porsche 918. Його передня частина була втиснута в бетонну стійку. Автомобілю доведеться замінити передній бампер, бічні панелі і фари. Також повідомляється, що на місці події був ще й мотоцикл BMW R18. Він стояв позаду Порше. Про пошкодження, які отримали інші автомобілі, судити складно. Найімовірніше, Mercedes-Benz E 300 L дісталося менше всіх. Він відбувся парою подряпин.

Читайте також:
Проданный на аукционе автомобиль разбили, не успев передать новому владельцу