X

Жахлива ДТП у Польщі: водій Ford Focus збив на пішохідному переході 12 людей (відео)

У польському Щеціні на площі Родла, яка вважається найбільшим та найзавантаженішим перехрестям у місті, сталася масштабна аварія. 33-річний водій Ford Focus на високій швидкості влетів у групу людей, які чекали на зелений сигнал світлофора на пішохідному переході.

Інцидент стався у п’ятницю, 1 березня. Чоловік в’їхав у пішоходів та втік з місця події. Але далеко не поїхав. Як повідомляють місцеві ЗМІ, порушник продовжив рух Алеєю Звільнення в кільцевій розв’язці Гедройця. На перетині з вулицею Офіцерів Освенцимських він лоб у лоб зіткнувся з кількома автомобілями, які їхали у напрямку центру.

Відомо, що на площі Родла від дій водія Ford постраждали 12 людей, серед них діти. Під час зіткнення машин також не обійшлося без постраждалих. Там травм зазнали ще кілька людей. У результаті, всього від дій неадекватного водія постраждали 19 осіб, зокрема шестеро дітей.

Поліція оперативно виявила та затримала 33-річного чоловіка. Заяв про висунуті звинувачення та запобіжний захід для винуватця аварій поки немає. Ведеться слідство.

Читайте також:
У Києві вантажівка на повному ходу влетіла у трамвай: подробиці ДТП