X

Глядачам TopGear заплатять за перегляд шоу

Необычную работу предлагает британская компания USwitch

Робота мрії стане ідеальним варіантом для тих, хто любить автомобілі і часто дивиться TopGear. Тепер вільний час можна монетизувати. Тому, хто стане щасливчиком і підійде роботодавцю в особі USwitch, необхідно буде переглянути всі 30 сезонів популярного телешоу TopGear. А це, ні багато ні мало, 236 епізодів.

Одразу варто відзначити, що претендувати на вакансію можуть тільки жителі Великої Британії. За умовами, новому співробітнику потрібно буде переглянути всі серії протягом трьох місяців. Здобувачі повинні підрахувати, скільки разів у кожному з епізодів з’являлася певна марка авто.

Це основна вимога, оскільки USwitch спеціалізується на порівнянні цін на послуги та продукти. Майбутній співробітник допоможе їм визначити найбільш популярну марку.

Відбір проходитиме на конкурсній основі. Претендентам необхідно заповнити відповідну заявку на сайті компанії. Приємним бонусом стане оплата в 1000 фунтів стерлінгів або 1380 доларів – більше, ніж середня зарплата в Україні (перевищує $500). Якщо врахувати, що для цього новому співробітнику належить дивитися по 10 сезонів на місяць, а це 2,6 епізоду за день, то це не так вже й багато. З іншого боку, заплатять певною мірою за дозвілля.

Читайте також:
Ведучий Top Gear під час зйомок розбив легендарний Lamborghini Diablo

В умовах конкурсу також прописано ще один пункт. Переможця можуть попросити взяти участь у рекламних зніманнях.