X

Зірка Голлівуду пересіла з Tesla на Volkswagen через політику Маска

Аллиса Милано «вернула свою Теслу»

Американська кіноактриса та співачка Алліса Мілано, відома за ролями у серіалах «Хто тут бос?», «Мелроуз Плейс», «Зачаровані» та «Коханки», «повернула» свою Tesla Model X через політику Ілона Маска у Twitter. Відмовитися від автомобіля, яким вона користувалася з 2016 року, зірка Голлівуду вирішила після того, як Маск розблокував низку аккаунтів, заблокованих за мову ненависті.

«Я повернула свою Tesla. Я купила VW. Я не розумію, як рекламодавці можуть купувати місце у Twitter. Продукти, які публічно продаються компанією й просуваються у відповідності з ненавистю та перевагою білих, не здаються виграшною бізнес-моделлю», — написала актриса.

Тепер вона їздить Volkswagen ID.4. й не шкодує про своє рішення. Навпаки, Мілано написала, що задоволена новим електромобілем. Раніше вона неодноразово хвалила Tesla Model X й дякувала Маску за гарний автомобіль, на що той відповідав такими ж вдячними постами. Цього разу він відповів акторці публікацією твіту іншого користувача, який написав, що Volkswagen заснований Адольфом Гітлером.

Читайте також:
Tesla Cybertruck подолав божевільну позначку попереднього замовлення