X

Новий спосіб як залити омивач скла без відчинення капота

Запатентован новый принцип залития жидкости в бочок омывателя для автомобиля, который значительно облегчает данный процесс.

Хто б міг подумати, що компанія Ford запатентує здавалося б таку просту операцію як залиття рідини в бачок омивача. У патентному бюро США цього літа була зареєстрована нова конструкція бачка омивайки. Суть її полягає в тому, що для доливання рідини не потрібно відчиняти капот автомобіля.

Все що потрібно – це натиснути на емблему марки, розташовану на решітці радіатора. Остання, зсунувшись, відкриває доступ до заливної горловини. Більше того, на емблему покладено ще одне завдання. Якщо на неї натиснути в нижній частині, то вона виконує функцію важеля відчинення капота.

Новий бачок омивача – з горловиною, із доступом через решітку радіатора

Таким чином, водій зможе залити омивач, докладаючи мінімальних зусиль і при цьому особливо не забруднивши рук. Нагадаємо, що Ford вже давно використовує на своїй комерційній моделі Transit Connect/Tourneo Connect принцип відчинення капота через емблему на решітці радіатора, для цього потрібно посунути «синій овал» і повернути ключ у замку. Проте, коли саме омивач можна буде доливати за новим принципом на серійних машинах, компанія Ford не уточнює.

Заливаємо омивач по-новому