X

Прорив у кузовному ремонті без фарбування

Ремонт пошкоджень на авто без фарбування вже не перший рік рятує автолюбителів від фарбувальних робіт і пов’язаних із цим втрат вартості транспортного засобу. А ще від втрати часу, необхідного на класичне рихтування і/або фарбування автомобіля. Але навіть ця технологія, що добре  зарекомендувала себе, має свої обмеження і межі застосування. Довгі роки, непереборною перешкодою для ремонту PDR була наявність на авто пошкоджень із вцілілим лакофарбовим покриттям, але з розтягнутим від удару металом, особливо алюмінієм.

Але в наше століття технологічних проривів нічого не залишається незмінним. І ми раді представити вам унікальну методику, що дає змогу без фарбування усувати  пошкодження, в структурі яких є розтягнутий метал, а зокрема алюміній, що за канонами технології вважалося неможливим.

Цю унікальну методику розробили фахівці СТО “Авто Алекс” особисто, і наразі вона не має аналогів. Пропонуємо і Вам оцінити її переваги, приїхавши на станцію, що має репутацію найкращої в Україні, в усьому, що стосується ремонту високої складності без фарбування.

Наш сайт: bez-vmyatin.kiev.ua

Наші телефони: 095 070 37 10 (значок Вайбер) 096 803 45 45