X

Моторні оливи для великовантажних автомобілів – новітні технології Opet

Великовантажні комерційні автомобілі, що нерідко працюють у важких умовах, потребують особливо ретельного підходу до вибору якісних моторних олив. Один із найбільших турецьких виробників мастильних матеріалів – компанія Opet, з потужностями до 60 тис. т на рік, багато років співпрацює з провідними фірмами, що випускають вантажівки та сільгосптехніку. Її оливи використовуються при першій заливці в машинах марок Ford Trucks, Otokar, Case та New Holland. Продукція також офіційно схвалена компаніями MAN, Renault Trucks, Volvo Trucks, Mack, Mercedes-Benz, Deutz та ін.

Щороку компанія провадить до 300 тис. тестів, які включають вхідний контроль якості сировини, готового продукту та упаковки, а також науково-дослідні роботи зі створення нових рецептур. Усі оливи надходять в Україну безпосередньо з турецького заводу: спочатку на центральний склад до Києва, а потім до офіційних дистриб’юторів. Таким чином, гарантується збереження якості продукції на всіх етапах поставки до кінцевого споживача.

Для комерційних автомобілів компанія Opet пропонує дві лінійки моторних олив. Їх розроблено шляхом комбінації високоякісних олив та присадок, отриманих на основі передових технологій.

Лінійка олив Opet Fullmaster, з базовим ціноутворенням, призначена для стандартних умов експлуатації. Цей продукт є особливо ефективним для дизельних агрегатів стандарту Євро 3, Євро 4 та Євро 5, а також для сучасних турбованих моторів, що працюють на природному газі. Ці оливи також добре захищають деталі двигунів автомобілів з великим пробігом.

Що ж до лінійки Opet Fullpro, то це синтетичні оливи для важких умов експлуатації. Вони схвалені багатьма провідними автовиробниками та рекомендовані для двигунів екологічного стандарту Євро 6, зокрема 6d. В оливах використовується передова технологія лігуючих додатків, що забезпечує відмінний захист двигуна при тривалій роботі з повним навантаженням. А низькі показники SAPS (сульфатна зола, фосфор та сірка) продовжують термін служби системи очищення відпрацьованих газів (сажевого фільтра DPF, систем SCR і EGR).

Оливи Fullpro також мають низьку температурну плинність. Це забезпечує швидке змащення під час першого пуску, що ефективно захищає від зношування. Важливими є й низькі показники летючості, які скорочують витрату олії. А от високотемпературна та окисна стабільність олив Opet підтримує продуктивність під час тривалих міжсервісних інтервалів, рекомендованих автовиробниками.

Клієнт має можливість самостійно вибрати потрібні оливи для тієї чи іншої техніки за допомогою зручного інструменту з підбору –  Fullmatch