X

Нова шина Semperit витримує навантаження 9 тонн

Компания Continental представила новую шину Semperit RUNNER T2В для перевозок крупногабаритных грузов с возможностью максимального использования грузового пространства.

Лінійка вантажних шин Semperit RUNNER зійшла з конвеєра нещодавно, але вже стала популярною у транспортних компаній, які цінують оптимальне співвідношення ціни та якості. Після виходу у світ шини для причепів RUNNER T2 в типорозмірі 445/45 R 19.5 асортимент вантажних шин торгової марки Semperit став ще ширшим. Такий розмір шин також призначений для так званих мегатрейлерів, напівпричіп яких здатний вмістити до 100 м³ і, відповідно до встановлених норм щодо габаритів, потребує низько встановленої платформи.

Нова шина Semperit RUNNER T2 445/45 R 19.5 у типорозмірі 445/45 R 19.5 для транспортування великогабаритних вантажів.

Шина RUNNER T2 має оптимізований каркас з посиленими плечовими зонами, що разом з новим малюнком протектора і гумовою сумішшю забезпечує великий ресурс і оптимальний опір коченню.

Читайте також: Летние шины. Новинка с прогрессивными ноу-хау (+ВИДЕО)

Ще один аргумент на користь RUNNER T2 – згідно з європейською системою маркування ефективності використання палива ця шина належить до класу «В». Для умов України дуже важливо, що ця модель має маркування M+S, тобто її можна використовувати в зимових умовах. Важливо й те, що високоміцний каркас шини Semperit RUNNER T2 в типорозмірі 445/45 R 19.5 дає змогу відновлювати її після зношення протектора.

Brian Yeardley Continental has taken delivery of its first ever Schmitz Cargobull trailer – a MEGA Euroliner.