X

Дизельні двигуни Common Rail – новий альянс США та Китаю

Американская компания Staanadyne и китайская BYC объявили о создании глобального альянса по разработке новейших дизельных двигателей с непосредственным впрыском Common Rail.

Дизельні двигуни Common Rail отримають нову систему вприску від альянсу Stanadyne-BYC

Спільно просувати дизельні двигуни Common Rail на світовому ринку вирішили дві найбільші компанії на різних континентах. Це американська Stanadyne, яка базується у Віндзорі (Коннектикут) і китайська компанія BYC (ASIMCO Tianwei), розташована в Пекіні. Обидві компанії спеціалізуються на розробці паливних елементів для встановлення на дизельні двигуни Common Rail.

Альянс дасть змогу об’єднати відповідні знання для створення кобрендингових (спільних брендів) паливних систем для виробників двигунів. Фахівці Stanadyne зокрема займуться насосом і удосконаленням виробничих методів. А от інженери BYC зосередяться на конструкції інжекторів, одиницях електронного керування та інтеграції систем.

Союз Stanadyne-BYC запропонує асортимент систем уприскування для діапазону дизельних двигунів потужністю до 600 кВт (816 к.с.). «Наш союз спеціалізується на роботі безпосередньо з виробниками двигунів, щоб налаштувати системи для конкретних платформ двигуна», сказав Деніел Лю, генеральний директор BYC. «Системи упорскування Stanadyne-BYC матимуть гнучку структуру, яка дасть нам змогу  легко адаптувати та інтегрувати їх у двигуни і задовольнити споживача».

Сьогодні багато виробників дизельних двигунів у світі використовують технологію уприскування Common Rail, щоб відповідати екологічним стандартам місцевих ринків. Зміни екологічних вимог у Китаї стали прекрасним приводом для створення нового альянсу Stanadyne-BYC, щоб забезпечити дизельні двигуни Common Rail найбільш передовими технологіями.