X

Двигуни Cummins виходять на новий рівень

На крупнейшем международном салоне автобусов Busworld 2017 в Кортрейке компания Cummins презентует электрические двигатели, которые могут пойти в серию уже в 2019 году.

Уже в 2019 році Cummins має намір вийти на ринок з принципово новими силовими агрегатами – на електротязі. Перспективні мотори обіцяють показати уже на найбільшій виставці автобусів Busworld 2017, яка відбудеться у бельгійському місті Кортрейк з 20 по 23 жовтня.

Створили цілий підрозділ Digital Accelerator, до завдань якого входить розробка силових агрегатів на альтернативних джерелах енергії – електричних, або водневих на паливних елементах. І перш за все такі двигуни, з нульовим шкідливим викидом у атмосферу, будуть встановлюватися на міський пасажирський транспорт.

Двигуни Cummins виходять на новий рівень

Крім активного переходу на електрифікацію Cummins має намір вдосконалювати і системи телематики. Останні використовуються на дизельних двигунах уже багато років, однак цифрові технології не стоять не місці. Спеціально для роботи над цим напрямком створена дочірня компанія – ZED Connect.