X

Як зменшити зношування двигуна при поїздках в пробках – знайдено дієве рішення

Ресурс двигуна автомобіля, причому незалежно від виробника, залежить від умов експлуатації. При їзді з рівномірною швидкістю на трасі він буде одним, а за рваного руху в міських пробках – вже зовсім іншим. Багато хто навіть не здогадується, як згубно впливає на мотор робота на холостому ходу. І ось чому.

Малі обороти не дозволяють масляній помпі працювати на всю потужність, а значить і деталі гірше змащуються і, швидше, зношуються. У такому режимі не повністю згоряє все паливо, що збільшує нагар і відкладення вуглецю на стінках циліндрів. Свою ложку дьогтю вносять свічі запалювання, які покриваються товстим шаром кіптяви, що послабшує іскру. В результаті падає компресія, а разом з нею і потужність двигуна, а от споживання палива при цьому навпаки зростає. Підвищена витрата палива в свою чергу збільшує навантаження на сажевий фільтр і каталізатор, що також згубно позначається на їх ресурсі. Як же цього уникнути?

Спосіб знайдено і дуже дієвий. Це встановлення водневої системи від української компанії Hydroxy. Вона монтується під капот або багажник автомобіля і сумісна з будь-якими типами двигунів: бензиновими, дизельними, а також на газі. Водневмісний газ розщеплює вуглецеві відкладення на молекулярному рівні, розкоксовує компресійні кільця, усуває нагар з клапанів і масляні відкладення з поршнів, очищає форсунки та свічки.

Все це вирівнює та підвищує тиск у циліндрах, а значить компресію і відповідно потужність. При цьому досягається зниження витрати палива та оливи на 18%. Відбувається очищення сажевого фільтра і каталізатора, що продовжує їм життя. Водневмісний газ абсолютно безпечний, так як утворюється в процесі роботи двигуна і відразу ж згоряє, тому не вимагає балонів для зберігання та спеціалізованої заправки.

Отримати консультацію про придбання водневих систем можна за номером 0678834265. Ознайомитися з системами та асортиментом особисто можна за адресою с. Підбірці, вул. Тракт Глинянський, 29 або на сайті hydroxy.com.ua.