X

OUS – універсальне рішення для обслуговування дизельних паливних систем

На виставці «АвтоТехСервіс», що нещодавно пройшла в Києві, підвищеною увагою відвідувачів користувався стенд OUS (раніше One Universal Solution). Це відомий виробник обладнання для діагностики та ремонту дизельних паливних систем з 2009 року. Він пропонує найпередовіші розробки для найсучасніших систем дизельної паливної апаратури: легкових автомобілів, вантажівок, кар’єрної та залізничної техніки, а також суднових двигунів.

Компанія зі штаб-квартирою в Стамбулі має вже 18 дистриб’юторів по всьому світу, які покривають локальні запити в кожному регіоні. Для Європи – це переважно системи упорскування Bosch та Сontinental, для Індії – апаратура Denso. В Україні постачання та сервісну підтримку виконує компанія «ОУС ДІСТРИБЮШН».

OUS працює безпосередньо з провідними виробниками дизельних двигунів. Наприклад, з Сummins, поставляючи обладнання та спецінструмент для його офіційних сервісних станцій в Індії. Аналогічна кооперація налагоджена і з компанією Isuzu на африканському континенті.

Вони пропонують можливості тестування різних брендів і типів обладнання на одній платформі, забезпечуючи доступ до максимальної вигоди.

Центральну роль у компанії займає команда вітчизняних фахівців «Devs Team», котра з моменту заснування розробляє діагностичні стенди та інструмент включно з урахуванням специфіки вітчизняного ринку.

Діагностичні стенди OUS вигідно відрізняються інтуїтивно зрозумілим управлінням, яке не вимагає від майстра проходження спеціальних курсів. Кожен клієнт отримує зі стендом безкоштовне навчання, розраховане на два-чотири дні, що на практиці освоюються всього за кілька годин.

Команда розробників створила систему таким чином, щоб користувачі виконували роботу в найпростіший та найзручніший спосіб. Рішення OUS дозволяють створити сучасний̆ дизельний̆ сервіс відповідно до індивідуальних вимог клієнтів зі значною економією таких активів, як фінанси, площа майстерні та час на навчання персоналу.

Важливою особливістю обладнання OUS є широка підтримка паливної апаратури різних брендів та екологічних стандартів. На відміну від низки конкурентів, які запроваджують для клієнтів річну оплату за ліцензійне використання, а також плату за тестову перевірку, у стендах OUS все це спрощено та не вимагає додаткових фінансових витрат. Більше того, компанія регулярно проводить безкоштовні оновлення програмного забезпечення. Все, що потрібно від клієнта – це підключення до Інтернету.

Їх клієнтами є такі відомі компанії як ТОВ «ПРАЙМ-ТЕХСЕРВІС» з Бучі, ПП НВФ «Техносервіс» з Дніпра, ТОВ «Фокус-Авто» м. Полтава, «СЕРВІС ФОРСУНОК» м. Чернівці, ТОВ «СІНДИЗЕЛЬ» смт. Млинів Рівненської обл., «МАКСДИЗЕЛЬ» м. Київ  та ін. На даний час продукція OUS також дуже активно використовується для обслуговування та оперативного ремонту військової техніки.

На виставці «АвтоТехСервіс» у Києві було представлено нову лінійку стендів серії Onyx для тестування інжекторів Common Rail стандарту Євро 6. Вони відрізняється ще більш продуманою ергономікою робочого місця, точністю калібрування, сучасною системою управління, ефективним охолодженням.

З передових технологій відзначимо оновлені функції контролю затримки упорскування та часу реакції клапанів, що дозволяє точно кодувати сучасні системи форсунок, такі як Delphi F2P, F2E та Continental PCRs5. Чотири повністю незалежні сигнальні канали дають можливість проводити повноцінне тестування та кодування різних типів інжекторів, включно з CRIN 4.2 та насос-форсунками Delphi E3, F2E та F2P.

Все це красномовно підтверджує лідируючу позицію OUS на українському ринку обладнання для діагностики та ремонту дизельних двигунів.