X

Система вприскування палива зі зворотним зв’язком: переваги для автомобіля

Система впрыска топлива с обратной связью, разработанная компанией Delphi, позволяет достичь небывалой экономичности и чистоты выхлопа на развозных автомобилях.

Система впорскування палива зі зворотним зв’язком та інші новинки Delphi, які буде представлено на автосалоні IAA 2016 у Ганновері

Система впорскування палива зі зворотним зв’язком стане головним експонатом компанії Delphi на міжнародній виставці комерційних автомобілів IAA-2016 у Ганновері. Розроблена на основі безпосереднього вприскування палива Common Rail, вона дозволяє досягти прекрасних показників щодо економічності. Крім того, середньотонажні і великовантажні автомобілі, оснащені такою системою, дають можливість досягти екологічних стандартів наступного десятиліття. В основі розробки закладено модульні системи Delphi стандарту Євро-6.

Якщо говорити про особливості конструкції передової системи упорскування від Delphi, то її основою є надшвидка форсунка. Остання забезпечує до дев’яти порцій упорскування за один цикл, що дає змогу використовувати мінімальну кількість пального. Форсунка також має «інтелект» і в режимі реального часу передає інформацію на центральний блок керування. Таким чином, забезпечується зворотний зв’язок, що допомагає миттєво адаптувати систему під конкретні умови руху автомобіля.

.

Інноваційна форсунка Delphi забезпечує до дев’яти порцій упорскування за один цикл, що дає змогу споживати мінімальну кількість пального

На випробуваннях «розумна» система вприскування палива від Delphi показала зниження витрати пального і шкідливих викидів на 1,5 відсотка. Однак це не всі її досягнення. Пальне, ефективно згораючи вже на ранніх стадіях уприскування, забезпечує тихішу роботу двигуна, а також підвищує його продуктивність.

Розробники системи вприскування пального Delphi стверджують, що їхня новинка має відносно просту і недорогу конструкцію – не потребує дротів, інтерфейсу на зайвого місця. Модульна схема дає змогу встановлювати її на різні типи дизельних силових агрегатів вантажних автомобілів середнього і важкого класів. Перевізники мають оцінити переваги ноу-хау Delphi.
Однак на цьому новинки від компанії Delphi не закінчуються.

Нові контролери Delphi, призначені для двигунів і трансмісій вантажних автомобілів, мають низку важливих переваг.

На фірмовому стенді відвідувачі виставки IAA 2016, яка відкриється в Ганновері вже 22 вересня, зможуть також побачити і нові контролери. Вони призначені для двигунів і трансмісій вантажних автомобілів . З їхньою допомогою вдалося підвищити кібербезпеку, модернізувати систему тиристорного керування, а також зменшити час калібрування. На виставці також можна буде ознайомитися і з іншими передовими рішеннями від компанії Delphi.