X

В Україні з’явилася альтернатива ГБО для дизельних автомобілів

Сьогодні багато власників бензинових автомобілів використовують ГБО для економії на паливі, а як бути тим, у кого дизельні двигуни? Виявляється, у них також є така можливість. Йдеться про унікальну розробку української компанії Hydroxy – водневу систему, яка встановлюється під капот чи багажник. На відміну від ГБО вона не є вибухонебезпечною, оскільки водневий газ тут не зберігається в балоні, а виробляється безпосередньо під час руху авто і відразу згоряє.

Які ж основні переваги такої системи? Водневий газ не замінює основне паливо (це може бути не тільки дизель, а й бензин, і навіть скраплений газ), а виконує роль добавки. Вона покращує згоряння, підвищує ККД двигуна, що знижує витрату палива на 18%.

Крім того, інноваційна система Hydroxy сприяє підвищенню потужності двигуна. Справа в тому, що водневий газ очищає камеру згоряння від закоксованості, прибирає нагар та відкладення вуглецю. Зазначемо, що відкладення вуглецю гальмують роботу циліндрів, що призводить до зниження компресії (внутрішнього тиску), а відповідно і потужності. Водневий газ це виправляє на молекулярному рівні. Ще один дуже важливий момент – це очищення сажового фільтра і каталізатора, що продовжує їх ресурс.

Отримати консультацію щодо придбання водневих систем Hydroxy можна за номером 0678834265. А ознайомитись із системами та асортиментом особисто можна за адресою: Львів, с. Підбірці, вул. Тракт Глинянський, 29 чи на сайті hydroxy.com.ua