X

Відпочинок на морі – на авто з турами ONLY hotel від ANEX Tour

Відпочинок у готелі все включено обмежує плани? Чи немає бажання лежати днями на пляжі, харчуватися за графіком, відмовляти собі в цікавих екскурсіях? Плануйте відпустку, точно знаючи, де і коли ночуватимете. Вигідні тури в Туреччину, країн Середземномор’я, Атлантики та Червоного моря у форматі Only hotel турагенції ANEX Tour – для активних та допитливих автолюбителів.

Що означає путівка ONLY hotel від ANEX Tour

Турист купує тільки проживання у конкретній категорії номера готелю з точними датами в’їзду-виїзду. На відміну від улюбленого пакетного туру формат проїзду, харчування, страховок турист вибирає сам. В травні 2023 року ціна туру в Туреччину з проживанням в готелі 3-4* за програмою ONLY hotel від 900 грн/добу на двох зі сніданком.

ONLY hotel від турагенції ANEX Tour надійніший за онлайн-агрегатори:

  • до початку сезону готелі проходять перевірку: номери, налаштування, якість сервісу;
  • компанія викуповує частину номерного фонду у топових готелях оптом; ціна туру дешевша за стійку готелю та агрегатора;
  • захист від шахраїв: оплачує за перевіреними реквізитами готелю ANEX Tour:
  • немає ризику овербукінгу (агрегатори нерідко продають більше номерів, ніж є насправді); з АНЕКС Тур на вулиці з дітьми та валізами не опинитеся.

Купити онлайн путівку ONLY hotel на сайті турагенції ANEX Tour просто: в пошуковій системі включити фільтр «тільки проживання». Список актуальних турів формується автоматично, є кілька дат заїзду та ночей.

Кому вигідні тури ONLY hotel від турагенції ANEX Tour

Вирушайте на уїк-енд або у тривалу відпустку в готель все включено з чудовою репутацією – з найближчого аеропорту, рейсовим автобусом, автобусним шатлом.

Купуйте пакетні путівки в Єгипет або тільки проживання для відпочинку біля моря в стилі Цифрових Кочівників: з ноутбуком та новими ідеями. Самостійно плануйте щодня: аквапарки, ресторани, парки розваг, морські круїзи, хайкінг. Самі вибирайте музеї, фестивалі, йога-ретрити, школи дайвінгу та кайтсерфінгу.

Максимальна свобода: плануйте ексклюзивний Гранд-тур Туреччиною, Чорногорією, Іспанією на власному або орендованому авто:

  • приморська траса D400 Туреччини поєднує всі курорти Середземномор’я – від Фетхіє та Кемера до Белека, Анталії, Сіде, Аланії, Махмутлара. Газіпаша;
  • з готелю в Тіваті або Герцег-Нові легко здійснити подорож уздовж узбережжя Которської затоки;
  • траса Е-65 Хорватії проходить вздовж усіх пляжів та містечок – від Макарської Рів’єри через Спліт та Задар до Пули;
  • з Барселони легко вивчити пляжі Коста Дорада та Коста Брава.

Проживання на вибраному курорті або в різних готелях за маршрутом подорожі автомобілем забезпечує турагенція ANEX Tour.

Як вибрати готель для відпустки в турі ONLY hotel від турагенції ANEX Tour

Порівняйте курорти: клімат, узбережжя, ритм відпочинку, бюджет. Влітку вигідні знижки в топові готелі Єгипту та ОАЕ; цікаві шоу пропонує турецький парк розваг The Land of Legend; відкриті бари Мармаріса та нічні клуби Ібіци, проводяться регати в Барселоні та на Мадейрі, манять прохолодою каньйон Гейнюк та Плітвицькі озера.

Турагенція АНЕКС Тур на сайті надає детальну інформацію про готель: що входить в ціну путівки, фотографії, відгуки туристів. Маштабована карта допоможе зорієнтуватися: де пляж, траса, ринки, променади. ONLY hotel – це свобода подорожей та максимум вражень.