X

В Україні розробили житловий причіп в американському ретро-стилі

Lifestylecamper – так называется жилой прицеп, разработанный и сделанный в Украине

Дизайн Lifestylecamper нагадує класичні американські житлові причепи Airstream, виробництво яких стартувало ще 80 років тому.

Як і легендарні американські кемпери, український житловий причіп має краплеподібну форму і оброблений нержавійкою. Довжина Lifestylecamper становить лише 2.5 метра, а вага – 350 кг. Тому його можна використовувати як житловий причіп для легкового автомобіля майже будь-якого класу.

Виробництво житлових причепів в американському стилі поки що не є масовим, але українські розробники розраховують на їх популяризацію. Не в останню чергу цьому має сприяти не тільки стильна зовнішність, а й продуманість кемпера.

Всередині Lifestylecamper має три спальних місця, аудіосистему, телевізор і відділення для речей. Також передбачена варильна плита, умивальник – для подорожей більшого і не треба.

Ціна житлового причепа, зробленого в Україні – 5000-5500 доларів США (залежно від комплектації). За словами розробників українського причепа для відпочинку і подорожей, закордонні аналоги коштують удвічі-тричі дорожче.