X

На аукціоні продадуть “фальшивий” суперкар за величезну суму, але все не так просто

На продажу выставлен один из десяти автомобилей, специально изготовленных для съемок фильма «Форсаж»

Один із головних автомобілів сьомої частини франшизи “Форсаж” – купе Lykan HyperSport, відоме як перший арабський суперкар, планують продати на аукціоні. Спеціально для зйомок компанія виготовила десять автомобілів, тоді як серійних екземплярів вироблено лише сім.

Деякі з трюкових купе було знищено під час зйомок. Частина з них являла собою кузов HyperSport, встановлений на дешевий сталевий каркас. Виставлений на продаж автомобіль ближчий до серійного, зокрема у нього такий самий салон. Але “під капотом” не 3,7-літровий твін-турбо німецької фірми RUF Automotive потужністю 770 к.с., а 2,7-літровий шестициліндровий двигун на 240 к.с.

Автомобіль перебуває не в дуже хорошому стані. Як зазначено в оголошенні, у купе відірвані бічні дзеркала заднього виду і є подряпини на кузові. У салоні відсутня приладова панель і пошкоджений інформаційно-розважальний дисплей.

Переможець торгів у комплекті з автомобілем отримає кілька цифрових активів NFT, які, найімовірніше, мають у своєму складі колаж із зображенням автомобіля. За трюковий суперкар планують виручити від 750 000 до 2,5 мільйонів доларів.

Читайте також:
«Форсаж 9» удивил машинами, взрывами и даже магнитами – новый трейлер